Yoga weekend

//Yoga weekend
Yoga weekend2020-02-20T10:52:36+00:00

Ga mee naar een heerlijke yoga retraite op een sfeervolle plek

Net als elk mens heb je soms behoefte aan rust. Helaas is onze maatschappij daar niet meer echt op ingericht. We rennen van de ene uitdaging naar de andere. Rennen van ontmoeting naar ontmoeting. Vraag jij je weleens af hoe je tussen al je drukke activiteiten door ook nog tijd voor jezelf overhoudt? Je hebt zoveel ‘ballen’ in de lucht te houden… Hoe zou het zijn om eens een weekend of week lang alle aandacht aan jezelf te mogen besteden? Om de balans tussen lichaam en geest weer te herstellen? Power Yoga Mindfulness Center biedt regelmatig de ruimte om even alles los te laten, dat je weer ervaart wat écht belangrijk is in jouw bestaan. Ga je met ons mee op een heerlijke yoga retraite?

Laat het allemaal even bezinken
We organiseren met regelmaat retraite reizen. Heerlijk even alles loslaten.
Tijd voor jou…
Niet zorgen…
Alleen even voor jezelf…
Omdat jij dat verdient…
En wij jou graag alles uit handen nemen….

Tijd om jezelf weer helemaal op te laden. In ontspanning vind je de vitaliteit terug waarmee je je dagelijkse bestaan weer vol energie kunt hervatten.

power-yoga-mindfulness-center-yoga reis yogaretreat

De onderdelen van een retraite
Het yogaretraite wordt geleid door professionele yogadocenten met ervaring in mindfulness en meditatie. Mindfulness tools worden je de gehele retreat aangereikt voor een bewuster leven, waar ter wereld je ook bent. Om het verwenarrangement compleet te maken bereiden koks heerlijke, vegetarische en gezonde maaltijden en worden er specials georganiseerd zodat je bepaalde zaken anders zult ervaren dan je gewend bent tijdens je ‘gewone’ yogalessen. De retraite is erop ingericht dat je je zorgen even los kunt laten. Je reset als het ware je gedachten. Nieuwsgierig geworden naar deze ervaring? We kijken ernaar uit om jou je innerlijke rust te laten hervinden, en je een welverdiende oppepper te geven.

Blossom & Grow – yoga & wellness retraite.

Blossom & Grow in blooming hotel Bergen

De lente is het moment om de zaadjes die je gepland hebt tot bloei te laten komen na een seizoen van naar binnen keren. Bloesem en werk aan jouw persoonlijke groei. Om je dromen te verwezenlijken, jouw doelen te bereiken, meer te genieten, meer te ontspannen, in het moment te zijn, jezelf te ontdekken, jouw zelfvertrouwen te vergroten, ….

Wat het doel van jouw bloei en persoonlijke groei ook is het BLOSSOM & GROW Yoga weekend is een prachtige start. Een cadeautje aan jezelf.

Kom met Power Yoga Mindfulness Center naar Bergen om tussen het groen en de zingende vogels enkele “ blooming good days” te hebben. In de prachtige omgeving, tussen de bomen van het Bergense bos/duingebied, beleef je een heerlijk ongedwongen weekend waarin je alles los mag laten, verwend wordt, volop kunt ontspannen en genieten en tegelijkertijd aan jezelf mag werken. Het plaatsje Bergen is een belevenis op zich. Het van oorsprong kunstenaarsdorp heeft nog steeds de authentieke joie de vivre, karakteristieke panden, leuke winkeltjes en boetiekjes, galerieën, restaurantjes en sfeervolle oude dorpskern.

Tijdens het BLOSSOM & GROW yoga weekend verblijven we in het heerlijke blooming hotel (www.wewareblooming.com) in Bergen. Hotel blooming daagt uit om tot bloei te komen en dat is precies wat we tijdens dit heerlijke weekend gaan doen. Midden in het Bergense bos/duin gebied met de zee dichtbij, zul je jezelf vast en zeker helemaal thuis voelen in de comfortabele, stijlvol en eigentijds ingerichte kamers met heerlijke regendouche en Coco-Mat bed. De inrichting en sfeer van het gehele hotel dragen bij aan het gevoel er even helemaal uit te zijn. Neem – naast de heerlijke yoga- en meditatiesessies  (voor alle niveau’s geschikt) – een duik in het luxe binnenzwembad (altijd 30 graden), bubbel in de whirlpool of relax in de sauna, chill met een goed boek of tijdschrift in de mooie lounge, voer een fijn gesprek of ga de prachtige omgeving rondom het hotel in.

Het BLOSSOM & GROW yoga weekend is zo samengesteld dat jij vele middelen in handen krijgt om bloei en persoonlijke groei te realiseren. Yoga, meditatie, ademhalingsoefeningen, mindfulness, stilte, tijd voor jezelf, natuur, healthy food, massages en wellness helpen je om: fysiek en mentaal te ontspannen, blokkades op te heffen, balans te herstellen, jouw energie omhoog te keren zodat groei mogelijk is, nieuwe plannen te maken en uit te voeren, weer doelgericht en helder te zijn.

Geniet tijdens het BLOSSOM & GROW yoga weekend van:

 • Dagelijks meerdere yogalessen (diverse yogavormen en combinaties daarvan, gegeven door ervaren yoga docenten: Yin/Yang yoga, Yin yoga, (easy) Vinyasa flow yoga. Soms met “a touch of” Kundalini yoga).
 • Gratis gebruik van het heerlijke zwembad (30 graden), de sauna en whirlpool.
 • Onbeperkt thee, water en healthy snacks tijdens de sessies.
 • Voldoende “me-time” om heerlijk de natuur in te gaan, een boek te lezen, te zwemmen, naar de sauna te gaan of om gewoon te zijn.
 • Meditaties en ademhalingsoefeningen (als afzonderlijk onderdeel of als onderdeel van de yogalessen).
 • Indien gewenst persoonlijke coaching en begeleiding.
 • Diverse massagevormen zoals: Reiki, ontspanningsmassage en deep tissue release .
 • Een special op zaterdagavond (blijft een verrassing maar is heel bijzonder).
 • Ontvangst met blooming bite.
 • ‘s Ochtends een heerlijk, uitgebreid ontbijtbuffet.
 • Op zaterdag- en zondagmiddag een vegan lunch incl. mineraalwater en thee/koffie.
 • Op vrijdag- en zaterdagavond een healthy diner incl. mineraalwater, wijn en thee/koffie.
 • Een stilte wandeling door de natuur (bij slecht weer vervangen door een yogapractice).
 • De comfortabele en sfeervolle faciliteiten en kamers van blooming hotel.

Naast de sfeer, het comfort, de gastvrijheid en de prachtige omgeving vinden wij hotel blooming ook om een andere reden geweldig. Het hotel heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Daarom heeft hotel blooming de Gaia Green Award 2019 gewonnen; het hotel wordt zo veel mogelijk duurzaam gevoerd, de eigen wijn en bier zijn duurzaam en biologisch geproduceerd, rietjes zijn vervangen door die van “Staw Life”, toiletrollen zijn die van “The good roll”, het brood wordt gebakken door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, gebruikte ingrediënten komen uit de eigen biologische moestuin op landgoed Het Hof van Stichting blooming en van boeren uit de regio en blooming stichting voert maatschappelijke projecten uit.

Blossom & Grow! Laat je opnemen in de warme omgeving van blooming hotel en omringen door de liefde en begeleiding van ons team. Boek nu het BLOSSOM & GROW yoga weekend. Wij kijken er naar uit om dit mooie weekend samen met jou te beleven.

Yoga weekend ‘Blossom & Grow’ in Bergen

Vrijdag 15 t/tm zondag 17 mei 2020

EURO 595,- p.p. voor een ‘just me’ kamer – compacte, comfortabele eenpersoonskamer met eigen badkamer en toilet.

EURO 495,- p.p. voor een gedeelde tweepersoonskamer (sommige met 1 groot tweepersoonsbed, sommige met tweepersoonsbed bestaande uit 2 eenpersoonsbedden), badkamer en toilet.

Een extra bed op een tweepersoonskamer (drie persoonsbezetting) is mogelijk. De kosten p.p. worden dan per boeking berekend. Informeer naar de mogelijkheden hiervoor.

Er zijn 10 just me kamers en 4 tweepersoonskamers beschikbaar.

Boek nu

Het arrangement is Inclusief:
* 2x overnachting in een 1-, 2 of 3 persoonkamer met eigen badkamer en toilet.

* 2x ontbijt/ 2x healthy lunch/2x healthy diner (bij lunch: water + 1x koffie/thee, bij diner: water/wijn + 1x koffie/thee – overige consumpties voor eigen rekening).

* Welkomst bite.
* De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en er liggen handdoeken voor je klaar.
* Iedere dag minimaal 3!!! yogalessen (yin/yang yoga, yin yoga, (easy) vinyasa flow yoga. Soms met “a touch of”Kundalini yoga). Ervaring niet vereist!
* Diverse meditatie momenten en Pranayama (ademhalingsoefeningen).
* 1x een bijzondere, verrassingsspecial op zaterdagavond.
* Onbeperkt thee / koffie bij het ontbijt
* Onbeperkt water, thee en healthy snacks tussen de sessies door.

* Heerlijke stilte wandeling in de Bergse natuur (als het weer het toelaat).
* Gratis gebruik maken van binnenzwembad, sauna en whirlpool.
* Massages en Reiki behandelingen zijn optioneel en apart bij te boeken.

Exclusief:
* Aanvullende consumpties.

*Vervoer
* Reisverzekering
* Annuleringsverzekering

Loslaten en ruimte vinden – yoga retraite weekend.

Als de hectiek van de zomervakantie weer achter je ligt, de kids weer “back to school” zijn en jij weer “back to work” bent, is het de perfecte tijd voor een weekend voor jezelf. In het Change of Seasons “Let it go” yoga retraite weekend laten we de warmte van de (na)zomer los en bereiden we ons voor op een periode van naar binnen keren, stilte, opruimen en loslaten.

Ga mee naar het schitterende, verstilde transitium ZeeVELD (Castricum); een historisch landhuis midden in het beschermde Noord-Hollandse Duinreservaat op loopafstand van de duinen en de Noordzee. In een fijne mix van yoga, meditatie, healthy food, rust, liefde en aandacht mag je loslaten wat jouw niet meer dient en de zaadjes van jouw inspanningen van het afgelopen seizoen planten. Dompel je onder in rust, ruimte en natuur, laat het hedendaagse en alledaagse los, kom terug in het moment en voel jezelf weer stromen.

Geniet tijdens het Change of Seasons “Let it go” yoga retraite weekend van:

 • Dagelijks meerdere yogalessen (diverse yogavormen en combinaties daarvan zoals yin/yang yoga, yin yoga, (easy) vinyasa flow yoga. Soms met een “touch of” Kundalini yoga. Gegeven door ervaren yogadocenten en geschikt voor alle niveau’s.
 • Voldoende “me-time” om heerlijk de natuur in te gaan, een boek te lezen of om gewoon te zijn.
 • Meditaties en ademhalingsoefeningen (als afzonderlijk onderdeel of als onderdeel van de yogalessen).
 • Mindfulness
 • Diverse massagevormen zoals: Reiki, ontspanningsmassage en deep tissue release *
 • Drie keer per dag een heerlijke, vegetarische of veganistische maaltijd en tussendoor healthy snacks.
 • Een stilte wandeling door de weidse natuur.
 • De liefdevolle ambiance, de historie en het karakter van de faciliteiten en kamers ** van ZeeVELD. Met de sfeervolle kapel als centraal middelpunt voor de yoga- en meditatiesessies.

Laat het Change of Seasons “Let it go” yoga retreat weekend het begin van een mooie reis en de grond waarin de door jouw geplante zaadjes tot bloei kunnen komen zijn. Geef jezelf dit cadeau! Je zult dankbaar zijn voor de hervonden balans, inzichten, energie en flow die dit weekend je zal brengen. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen op ZeeVELD.

Yoga retraite weekend “Change of seasons – Let it go” – ZeeVeld Castricum

Vrijdag 4 september t/m zondag 6 september 2020 

Prijzen volgen spoedig. Voor meer informatie: info@poyomicenter.nl

Genoemde prijzen zijn per persoon. Wil je met meerderen komen en op 1 kamer verblijven? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden hiervoor. ZeeVELD beschikt over 14 sfeervolle, comfortabele kamers met wastafel voor maximaal 33 gasten. De kamerindeling (single of gedeeld) is afhankelijk van het uiteindelijke aantal deelnemers. Alle bedden zijn 1-persoonsbedden.

Beschikbare kamers: 4x 1-persoons, 7x 2-persoons, 1x 3-persoons, 1x 6 persoons.

Het sanitair is gedeeld met 5 douches en 6 wc’s.

Boek nu

* Het arrangement is Inclusief:
* 2x overnachting
* 2x ontbijt/2x lunch/2x diner (vegetarisch)
* De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en er liggen handdoeken voor je klaar
* Iedere dag 3 yogalessen (yin yoga/easy vinyasa yoga/yinyang yoga. Soms met een touch of Kundalini yoga. Ervaring niet vereist.
* Meditatie momenten
* Als het weer het toelaat heerlijke stilte wandeling
* 1x Special  op zaterdagavond (blijft een verrassing maar is heel bijzonder)
* Reiki, ontspanningsmassage, deep tissue release (apart te boeken)
* Onbeperkt thee, koffie bij het ontbijt
* Tussendoortjes in de middag bij de thee

Exclusief:
* Vervoer
* Verzekering
* Annuleringsverzekering
* Massages
* Eigen aankopen / extra consumpties

Wil jij jezelf (opnieuw) ontdekken?

Ga mee op ons heerlijke yogaweekend in Domburg

We verblijven in het Yogabee Retreat Centre in Domburg (Zeeland). Dit is een prachtige, rustig gelegen locatie op nog geen 500 meter van het strand (www.yogabee.nl). Het huis heeft een grote woonkeuken, een heel gezellige zitkamer, prachtig ingerichte kamers. Naast een yogastudio heeft Yogabee een verwarmd binnenzwembad, een sauna en een tennisbaan. Ook is er een heerlijke tuin met terras en picknicktafels. Al met al een rustgevende omgeving waar je je snel thuis zult voelen.

Wat je tijdens deze retreat kunt verwachten is een ontspannende mix van yoga, meditatie, healthy (vega) food én… een ontdekkingsreis naar jezelf. Door de hectiek van alledag zijn we onszelf soms een beetje kwijtgeraakt. Hoe fijn is het dan om jezelf te (her)ontdekken en ‘ik’ terug te vinden? Om weer dicht bij jezelf en je gevoel te komen na een yoga retraite. Weer te voelen waar het echt om gaat!

Door mindfulness, meditatie en gevarieerde yogalessen, waarin we zowel met yin en slow yoga als met power yoga bezig zullen zijn, werk je aan je lichamelijke en geestelijke balans. Je zult dankbaar zijn voor dit mooie cadeau aan jezelf en met hernieuwde energie en nieuwe inzichten het weekend afsluiten. We kijken ernaar uit dit heerlijke weekend met jou te mogen beleven.

Yoga weekend ‘Samen de verdieping in van yoga’ bij YogaBee in Domburg

Vrijdag 11 t/tm zondag 13 december 2020

€425 Luxe kamer met eigen badkamer en ligbad
€400 Luxe kamer met eigen badkamer
€375 Luxe kamer met gedeelde badkamer
€350 Kamer met gedeelde badkamer

Genoemde prijzen zijn per persoon. Wil je met zijn drieën komen en op 1 kamer verblijven met elkaar? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden hiervoor.
Let op: éénpersoonskamers zijn er niet op deze locatie. Het aantal kamers met een eigen badkamer is beperkt. Er zijn drie kamers met een eigen badkamer en vrijstaand ligbad en 2 kamers die een badkamer delen.

Boek nu

Het arrangement is Inclusief:
* 2x overnachting in een 2-persoonskamer (2x 1-persoonsbed)
* 2x ontbijt/2x lunch/2x diner (vegetarisch)
* De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en er liggen handdoeken voor je klaar
* Iedere dag 3 yogalessen (yin yoga/easy vinyasa yoga/Ashtanga yoga). Ervaring niet vereist.
* Meditatie momenten
* 1x sound bath
* Onbeperkt thee, koffie bij het ontbijt
* Tussendoortjes in de middag bij de thee
* Gratis gebruik maken van binnenzwembad, sauna en tennisbaan
* Massage is optioneel, deze is apart bij te boeken

Exclusief:
* Vervoer
* Reisverzekering
* Annuleringsverzekering

Is een weekend niet lang genoeg?
Wanneer een weekend yoga en in Nederland blijven jou net niet geeft wat je nodig hebt of je wilt eens wat anders proberen ga dan met ons mee op één van onze langere en verre reizen.

Gepland zomer 2020: Yoga week Midi-Pyreneeën in Zuidwest-Frankrijk
Gepland najaar 2020: Yoga week Ibiza