workshops

workshops2019-05-09T19:25:48+00:00

Yoga Specials

Iedere maand komt er wel een interessante workshop voorbij. Wat je nog mag verwachten het komende jaar?

  • workshop Mindfulness
  • workshop Ayurveda
  • workshop Kundalini
  • workshop Detox
power-yoga-mindfulness-center-afname-yoga specials

HOT YIN YOGA XXL & KLANK

Zondag 26 mei 10:00-12:00u Lotte Plessen

In het  voorjaar keert de energie weer langzaam terug. Het is een periode van vernieuwing, reiniging en energieke groei. In de workshop stemmen we ons af op de seizoenen. Deze verdiepende yin yoga les wordt afgesloten met een klankontspanning. Ervaar de ontspannende werking van de klankschalen, gongs, oceaandrums en rainsticks terwijl je ontspannen op je mat ligt. Zo nodigen we lichaam en geest uit te verstillen en brengen we het voorjaar innerlijk tot bloei!

Boek de les via het lesrooster en koop een losse HOT Yin Yoga XXL-les.
De HOT Yin XXL (i.c.m. sound bath) wordt 1x per kwartaal gegeven. De docent en invulling zijn verschillend.

Lotte plessen

Ouder & Kind yoga

Zondag 29 september, 27 oktober, 24 november en 15 december

In deze drukke tijden kan het heel erg fijn zijn om bewust een moment te plannen voor je kind en voor jou. Lekker samen zijn zonder dat je even iets anders hoeft. Volledige aandacht voor elkaar en genieten van elkaar. Tijdens de ouder-kind yoga les kun je samen relaxen en staat plezier beleven met elkaar centraal! Ook oma’s en opa’s zijn welkom om deze les met hun kleinkind te beleven! Lenigheid is daarbij geen vereiste.

De lessen hebben vaak een thema dat gerelateerd is aan het seizoen of aan belangrijke dagen in het jaar. Sowieso sluiten ze aan bij de belevingswereld van de kinderen.

De lessen zijn opgedeeld in de leeftijdscategorieën kind 4-6 jaar en 7-12 jaar en worden gegeven door kinderyoga docent Margo Heijkant van Go kinderyoga. Inschrijving via het lesrooster, en betaal met een losse ‘ouder en kind yoga’ les.

10:00-10:45 Ouder&Kind yoga 4-6 jaar
11:30-12:45 Ouder&kind yoga 7-12 jaar