Stilteweekend

//Stilteweekend
Stilteweekend2019-09-02T13:52:43+00:00

Kom tot jezelf tijdens een stiltereis

Niets is relaxter dan stilte in je hoofd. Zie dat tijdens je werk maar eens vast te houden! Het ene moment gaat de telefoon voor een afspraak, het andere moment worden werkdoelen bijgesteld en is de werkdruk hoger dan je zou willen. Nog afgezien van de privézaken die spelen, zoals je relatie, kinderen of familie. Het is goed om er af en toe even tussenuit te knijpen door een stilteweekend van Poyomi Center te boeken. Je kunt de boel de boel laten en je hoofd geheel legen tijdens de stilte retraite.

Je zult ervaren dat bij terugkomst in ‘het dagelijks leven’ alles weer een stuk gemakkelijker gaat.

power yoga mindfulness -stilteweekend

Laat het allemaal even bezinken
Rust is een vitaal deel van het leven. Je kunt niet zonder en in het ritme van het bestaan heb je korte pauzes, maar ook langere. Diepere stiltes. Totale stiltes. Het is een menselijke behoefte om af en toe volledig tot jezelf te komen en alles te laten bezinken. Vervul je deze behoefte regelmatig dan leid je een completer leven waarin je beter in staat bent je eigen pad te volgen. Je niet te laten leiden door de waan van de dag.

Stilteweekenden voor diepe rust
Power Yoga Mindfulness Center organiseert twee keer per jaar stilte retraites op inspirerende locaties ergens in het land. Je ervaart daarin de weldaad van diepe stilte die tot nieuwe inzichten leiden. Je krijgt een boost waarmee je je dagelijks leven met hernieuwde energie hervat.

Stilte weekend Droste

Stilteweekenden voor diepe rust
Power Yoga Mindfulness Center organiseert twee keer per jaar stilte retraites op inspirerende locaties ergens in het land. Je ervaart daarin de weldaad van diepe stilte die tot nieuwe inzichten leiden. Je krijgt een boost waarmee je je dagelijks leven met hernieuwde energie hervat.

Wat is een stiltereis?
Je verblijft tijdens een weekend of (mid)week in een zorgvuldig gekozen, sfeervolle locatie en kom je in stilte volledig tot rust. De sfeer en de omgeving ondersteunen dit buitengewoon goed. Totale rust en diepe ontspanning.

Wat kun je tijdens deze stiltedagen verwachten?
We brengen de dagen door in totale stilte. Dat klinkt vooraf misschien vreemd en lijkt wellicht niet te doen. Je zult echter al snel merken hoe fijn het is om oprechte aandacht aan jezelf te besteden en daar de ruimte voor te hebben. Ervaar onze stiltedagen: weg van verplichtingen en zonder verwachtingen.

Gun jij jezelf dit cadeau?

Wil jij het gevoel van stilte, onthaasten en complete rust zelf ervaren? Wij kunnen je alle informatie geven over prijzen en data. Je kunt ook via onderstaande knop je stilteweekend reserveren. We nodigen je van harte uit op deze inspirerende reis naar innerlijke rust.

Stilteweekend in Drostes Oerboederij in Twente

Vrijdag 1 nov t/m zondag 3 nov 2019
Aankomst vrijdag 16:00 – vertrek zondag 17:00

Prijs per persoon
€ 365,- voor een kamer alleen.
€ 310,- voor een gedeelde kamer

Inclusief:
* 2 overnachtingen
* 2x ontbijt/2x lunch/3x warme maaltijd (vegetarisch/veganistisch)
* Bedden zijn opgemaakt er liggen handdoeken voor je klaar
* Iedere dag 2 (verschillende ) yogalessen met aansluitend meditatie
* 1x sound bath
* Onbeperkt thee, koffie
* Tussendoortjes in de middag bij de thee
* Massage en/of Reikibehandeling optioneel, deze is apart bij te boeken

Exclusief:
* Vervoer
* Reisverzekering
* Annuleringsverzekering

Boek nu

Wat onze leden zeggen