Astrid Janssen

/Astrid Janssen
Astrid Janssen2019-03-18T14:41:51+00:00

Astrid Janssen

‘Mijn naam is Astrid Janssen en geef sinds 2017 yogalessen (Power Yoga, Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Yoga Nidra) bij PoYoMi Center. Ergens in 2007 kwam ik voor het eerst in aanraking met yoga na een revalidatie van een heupoperatie. Aanvankelijk heb ik me erop gericht mezelf beweeglijker te maken en het trainen van mijn spieren in een prettige bewegingsvorm.

Met mijn turnverleden vond ik ook de meer uitdagende houdingen erg interessant. Een mooie bijkomstigheid is dat ik ging merken dat het ook goed was voor mijn geest en gemoedstoestand waarna ik me verder ben gaan verdiepen in meditatie en de yogafilosofie/levenswijze. Ik heb toen besloten om de docentenopleiding te gaan volgen, om hier meer over te leren en waar ik voor sta ook uit te kunnen dragen naar de buitenwereld.

Yoga nidra special

Na een paar Yin yogalessen van Leonie vond ik het een verademing om mijn lichaam en geest op een andere manier te gaan ervaren en vooral om lichaam en geest te leren kennen. Ik ervaarde meer dan alleen dynamische bewegingen en besloot me daar in te gaan verdiepen en er les in te gaan geven. Onlangs is ook Yoga Nidra op mijn pad gekomen en die laat ik terugkomen in de yogaspecials die ik geef. De link tussen lichaam en geest vind ik ontzettend interessant, en die ervaring wil ik graag meegeven in mijn yogalessen.