Summer is coming

/Summer is coming

Summer is coming

2019-05-24T12:27:37+00:00dinsdag 9 april 2019|

De zon laat zich steeds vaker zien en de temperatuur loopt op. Wat is het heerlijk om je jas aan de kapstok te laten hangen en voorzichtig je zomerkleding weer tevoorschijn te halen. Bij zomerkleding wil je ook graag een zomer body en er is geen snellere manier om je lichaam ‘in shape’ te krijgen dan een LXR training. Een high intensity training waarin je 30min ‘all the way’ gaat. Je hoeft je niet in te houden, alleen te voelen tot hoe ver jij kan gaan. LXR kenmerkt zich als een korte training met een grote impact op jou lichaam. Je voelt je hartslag omhoog gaan, je gaat zweten en raakt buiten adem waardoor je spierkracht toeneemt, je conditie verbeterd, je stofwisseling verhoogt en dus meer vet verbrand.

Je maakt gebruik van een ‘bag’ die verzwaard is (6, 9 of 12 kilo) afhankelijk van jou trainingslevel. Door de energieke en opzwepende muziek wordt je meegenomen worden in de beweging en voel je de energie stromen. De les wordt afgesloten met een ‘cooling down’ waarin gebruik wordt gemaakt van een foam roller om jou lichaam te ondersteunen om de afvalstoffen sneller je lichaam te laten verlaten.

Kom naar de les op donderdag 18:30u, vrijdag 9:00u en zaterdag 9:00u en voel wat een LRX training voor jou kan doen! Boek hier je les.